AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić tu je ove noći da raskrinka učesnike do srži. Marko Đedović ušao je u sukob sa Matorom zbog Anđela Rankovića i Anite Tomić.

Ja pokušavam sve ovo vreme da se otrgnem iz njihove priče. Meni Matora više nije normalna, ona ide i traži od svih savet, šta nju briga da li će Anita biti bolesnica ili neće? Šta nju treba to da zanima. Ovde se priča da ja vređam Anitnu majku, ja nisam to pričala. Vi svi pokušavate da ubacite da sam ja uz Matoru, ali to nije tako. Ja njoj kažem da ispada sve više da joj je stalo do Anite da ona ispadne bolesnica. Anita je sinoć rekla da se oni ne takmiče, ali ja mislim da se takmiče. Anita je ta koja već dva meseca provocira da je prvo mesto, pa nama je svima stalo do prvog mesta. Ja govorim svoje mišljenje koje nema veze sa Matorom i Bojanom - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam ništa protiv njihovih ratova. U svađama i raspravama mogu da uočim neke stvari. Matoroj sam ja postavio pitanje zašto nju boli ku*ac, ako će neko nekoga da napravi bolesnicom? Ja bih jedva čekao. Ja ne mislim da mene Anita ne voli, jer Anita jedino mene sluša. Anita se jeste promenila - rekao je Marko.
Ja znam da ti misliš da se Anita nije promenila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa to možeš ti da misliš do sutra. Ja smatram da je Anita ljubomorna, ali da se promenila.Kada pričate da neko nešto gura, ajde da pričamo o stvarima koje se dešavaju, a ne o rijalitiju. Rekla mi je Milena da ti misliš da je cela ova priča nameštena i da ja to znam - rekao je Marko.
Nemoj da mi radite iza leđa, ja mogu da izađem bez svih vas, ja ne mislim da ću biti luda i da to ispadam - rekla je Matora.
A jel misliš da ispadaš da voliš i dalje

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.