AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Danas nastavljamo sa intrigantnim pitanjima koja su postavljali dragi gledaoci. Nenad Aleksić Ša izljubomorisao je Mioni na razgovoru sa bubnjarem sa žurke koji joj je dugogodišnji poznanik.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Mionu: Zar stvarno misliš da će ti neko graditi karijeru kad izađeš?
On svojim komentarima daje za pravo ovakvim pitanjima, ja idem da radim gde ja želim, sledeći put neka pazi šta priča.
Sad si bezobrazna, niko ti nije spominjao nastupe, ti si se smejala sa čovekom za novu godinu a kao tužna si zbog porodice -rekao je Ša.
Ja osobu poznajem iz spoljnjeg sveta ne znam zbog čega ne bih pričala sa njim, sad ispada da ja sa njim flertujem ili nešto drugo, bože sačuvaj, on govori o sebi komentarima koje ima za bubnjare -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za kumu: Da li si svesna da možeš Anđela stavljati do kraja u izolaciju ali ti planovi neće uspeti? -pitala je voditeljka.
Ja se ništa ne dogovaram sa Matorom, ja sve što mislim o Anđelu pričam od početka, sad se nameće da sam nekome psovala decu, to je brutalna laž. Ja ne želim da budem ničiji skakač, dogovor ne postoji nikakav. Ja znam u svakom momentu koga da stavim u izolaciju
Pitanje za Bojanu: Da li si realna da bi Majčica opet bio sa Anđelom kad je već odjavio? -pitala je voditeljka.
Kakve su to gluposti, nije ovo hotel da nju neko odjavi, ja sam jaka psihički a on je nestabilan i pokazao je da je nestabilan, da je trebalo da se desi, desilo bi se -rekla je Bojana.
Ja da hoću mogu da budem sa njom kad želim, tako da neka se mane ovih priča -rekao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š