AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Danas nastavljamo sa intrigantnim pitanjima koja su postavljali dragi gledaoci. Matora i Anđelo ušli su u žestok sukob zbog njenog stava da ne želi da vrati Aniti celu svojinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Matoru: Da li je pred tobom Anitina mama spustila loptu jer se boji da nećeš potpisati razvod?
Apsolutno glupost, ja sam došla sa drugačijom namerom i razgovor je bio spontan, jeste me zbunilo za hipotetička pitanja. Ja sam potpisala, bila sam kod notara, ne znam zbog čega se to odužilo, verovatno zato što je u stranoj zemlji. Razmišljala sam sinoć, jedino da ne bih spominjala njenu porodicu. Ja sam sa njom imala dobar odnos tako da mi je svašta pričala ali sam rekla da ću nastaviti sa Anitom svađu i raspravu. Svi su očekivali da će ona mene da nagazi ali tresla se gora rodio se miš -rekla je Matora.
Pitanje za Maju: Da li si pomislila da je Stanislav samo tražio grešku da bi te ostavio?
Da, sigurna sam u to, njegova hladnoća i postupci su mi to rekli sve, tako da što se toga tiče, sigurno je da je tako -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš vratiti Aniti njene privatne stvari? -pitala je voditeljka.
Ona će dobiti svoju karticu i ostalo ali telefon neće dobiti --rekla je Matora.
Nema to veze što je ona kupila, to je njena privatna svojina i ne može da preuzme to sve -rekao je Anđelo.
Svi koji ste skočili na mene, je*em li vam mamu svima, velika majka koja je došla da pere ćerku se us*ala od mene, kako li je moja majka reagovala kad ste me svi ponižavali -rekla je Matora.
Kako se osećaju druge majke kad im ti ponižavaš ćerke ovde, ajde ljubinko jedan, bolje razmišljaj o tuđim majkama -dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š