AKTUELNO

Nije štedeo reči!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za

Zašto si roliko ljubomorna na Maju, koju Anđelo zna godinama - pročitao je Milan.
Nisam ljubomorna, da jesam, ne bi progovorio slovo sa njom. Samo sam mu zamerila taj jedan postupak. Maja može da radi šta hoće - odgovorila je Anita.
Plakala je čim je Milena stavila njih u izolaciju, folirant. Nije nam dala da spavamo. Ona mora da sluša Anđela. Rekla si da ti dečko muva Maju, zato ti smeta - ubacila se Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se petljam u to, imam svojih problema. Ne vidim ništa loše u našoj komunikaciji. Anđelo je mene zagrlio u toaletu, kad sam bila izbezumljena. NIjednom nisam prepoznala njegovu takvu nameru - rekla je Maja.
Pitanje za Mionu. Neka si mu rekla da je Stanislav mala maca za njega - pročitao je Milan.
Umesto da Stanislav, koji je povređen, priča neke stvari, to priča moj dečko. Zato je za njega mala maca - odgovorila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

On je samo rekao se ona j*be kao krava, mala doskočica. Neka govori šta hoće - dodao je Ša.
Obećao sa da neću dirati Ša. Smatram da je ukanalio, ucenjivao i psihički zlostavljao. Ako je voli, onda nema potrebe za tim. Mislim da je kaatstrofa što je iznosio ovo za s*ks, nije mislio o njenoj porodici. Pokazao je da je uopšte ne voli, da je sujetan i hteo je da dokaže da nije u dečjoj vezi. Kanaliće je sve više, sad kad su se razdvojili Maja i Stanislav. Svaka čast na Mioninim živcima - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako simpatičan dečkić. Gledaću da ona ispoštuje moje roditelje, kad ja nisam njene - rekao je Ša.
Mislim da ona sama nije ispoštovala svoje roditelje, a ne on. Nije je terao na s*ks. Miona je klasičan folirant, moral nikakav. Ne opravdavam ga, ali nije sad neki krivac - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.