AKTUELNO

Burno od samog početka!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Mionu Jovanović.

Hipotetički, da znaš da je tvoja mama okačila Stanislavljev dron, na kom piše Miona, sve lažu, volim te. Šta misliš, zašto tvojka majka ne odustaje od Stanislava - pročitao je Milan.
Pa videla je šta je Ša uradio, Stanislav nije izrekao nikakve uvrede. Ispao je maksimalno korektan, ispao je gospodin. Nisam čula da je pokušao da me ponizi - odgovorila je Miona.
Ja sam bez teksta. Ne znam ni da li da se smejem, jer opet branjenje bivšeg dečka. Vidim kuda sve vodi, tako da postanem malo trezveniji. Nije me povredila ova njena izjava - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo je jasno da Mionini podržavaju Stanislava i taj njihov bivši odnos - rekao je Đedović.
Ne znam što je to okačila. Oni sve znaju, šta imam da kažem. Miona je završena priča za mene - kazao je Stanislav.
Miona je čekala da Ša napravi neku grešku. Šta i rekla za odnose svojima? Da li misliš da ljudi, koji se mnogo vole, mogu da izdrže bez odnosa? Svi su znali da ste imali odnos, samo su se pravili glupi - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatrala sam da to nije prikladno i da možemo da izdržimo. Ša mi tu nije ostavio prostor - kazala je Miona.
Ša, samo nije trebalo tako da kažeš to - rekao je Janjuš.
Meni je Miona jasna, sve je potvrdila jednom rečenicom. Nemam opravdanja za nervne slomove, ali drago mi je da je konačno priznala do koga joj je stalo - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznosiću svoje mišljenje, čak i o Stanislavu. Nisi fer, žao mi je da je ispao na neki način bolji od tebe. Šta ćeš s nekim, ako voli drugog - rekla je Miona.
Lako su ga navukli da odruka. Ako si odlučio da je pokrivaš, nije trebalo da ono ispričaš na debati. Izdao si je, jer ona je to krila od roditelja. Razumem za dron, Ša je opet pokazao svoje ponašanje. Ja bih te tukla svaki dan. Naravno da će žena to da okači, videla je njegove postupke juče - rekla je Aneli.
Nisam mu rekla da rakidamo, već da mora da prođe neko vreme. On potencira da smo raskinuli - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre me je itekako ponizila opet. Da sam hteo da pokažem da sam j*bač, uzeo bih jednu, drugu, treću. Kad se odljuti, funkcionisaćemo normalno - rekao je Nenad.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.