AKTUELNO

Prošlu noć proveli svađajući se!

Novinari su ove noći postavljali pitanja ukućanima najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope "Zadruga". Prvo pitanje stiglo je na adresu Lune Đogani i Slobodana Radanovića, koji su se noć ranije svađali. Blogerka je svom dečku rekla da oseća da su se neke stvari promenile u njihovom odnosu i da se ona "ohladila".

Foto: RTV Pink

Nisam rekla da sam se ohladila, rekla sam mu to, kada je on insistirao, ali naravno da to nije istina. Ja se osećam jako loše već nekih mesec dana. Valjda je to normalno posle šest meseci - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U celu priču umešao se i Slobodan Radanović koji je izjavio da već danima sa svojom lepšom polovinom razgovara o ovoj temi.

Foto: RTV Pink

Vidim da joj je malo teško. Da je svaki komentar pogađa. Ja sam joj rekao da se ne vređa i da mi je jedino njeno mišljenje nešto što može da me iznervira. Ona sve to previše shvata lično, ali razumem je, jer je mlada, vidim da se bori sa tim. Snašlo je nešto sa čime se nije suočila u životu. Ja sam uvek tu za nju! - rekao je Slobodan.

Pevač je dodao i da je Luna zaključila kako je trenutno problem u njenim stavovima, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'