AKTUELNO

Preokret!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' sa Milanom MiloševićemMarko Đedović dao je svoj sud o odnosu Mione i Ša, te je otkrio da smatra da se Miona i Stanislav vole i dalje.

Marko rekao si da se Miona totalno promenila - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, apsolutno. Sve mi je bilo jasno od debate. Ja vidim da su njima emocije sve jače i jače. Ša i Maja to sve vidi. Ša je sve jasno, ali on nema snage da je ostavi. On glup momak nije, on je vrlo inteligentan. Prepozna situaciju vrlo dobro, ali pamet je snalažljivost, a on je nema i nije pametan. Veće je mučenje živeti u takvim vezama nego se spustiti u hladan grob kao čovek. Zaista je mnogima smrt spasenje od života. On je neko ko voli i ne pušta nekoga da voli drugog samo zato što on voli tu osobu- rekao je Marko Đedović.
Ša pričaš za Marka da je realan, a u tvojoj situaciji nije realan? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je više roralno nenormalno. Ovo je najveća boleština sa mnom u odnosu. Milion puta joj skrenem pažnju da ne radi neke stvari. Ja kad volim ja ću uraditi sve. Ona daje za pravo svima da misle isto kao Marko. Ja mogu u nekom momentu da pomislim da je sve i dogovoreno i da se oteglo kontroli jer si se zaljubila u drugog dečka - rekao je Ša.
Kakav bi ja kreten ispala da sam imala dogovor - rekla je Miona.
Ona je pričala da je sigurna da je zaljubljen u nju, a on je siguran da ona njega voli i dalje - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.