AKTUELNO

I dalje stoji pri svom stavu!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' sa Milanom MiloševićemStanislav Krofak progovorio je o odnosu sa Majom Marinković, a potom i otkrio šta će se desiti ukoliko vidi snimak njegovog intimnog odnosa sa Majom.

Ja sam bio napolju i video sam Maju Marinković i kao ja ću biti sa njom, Bože sačuvaj. Ja nisam mogao ni da zamislim da ću biti sa njom - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se sad izdešavalo? - upitao je Milan.
Bilo je sve super, stiglo je pismo i ja sam pao u depresiju i razmišljao o napolju. Ja sam ustao i rekao da mi nećemo imati se*s. Kad nismo imali se*s ja sam video da meni to ne odgovara, ja njoj par puta kažem da smo imali se*s do ove svađe ne bi došli. Došao Uskrs i pevačica, ona kaže gledam pevačicu. Ona kaže jel si bio sa njom, ja kažem nisam. Ona se meni načai svinger, svinger. Mi nemamo odnos, mi se pokrijemo zezamo. Ona kaže šta mi pričamo pod pokrivačem, zamisli ona tu mene ponižava. Dolazim neko jutro dolazim kod kreveta, zezam je nešto ona priča to kažem zbog Mione. Pre neko jutro ona se tu pred svima dere. Ja mislio da raskinem, ali mi je bilo žao. Ja sam se počeo hladiti, zamisli ja imam devojku kažem joj nešto, ona mene oda - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ja da ne budem takva kada je on hladan - rekla je Maja.
Onda meni zamera za nominaciju sa Aneli, ja sam tako odgojen da se javim svima. Zamisli da mi idemo napolju sa mojim društvom i ja pogledam pevačicu, ona meni flašu o glavu. Ja to ne mogu da shvatim takve osobe. Ja sam rekao da moja mama i moja ćerka neće videti odnos, ali ako vi pustite taj klip ja ću leći i svi pi*ajte po meni. Ja ne bih više nikada bio sa njom, preko ovih stvari nikada neću preći. Ona ima pogled kao u horor filmu - rekao je Stanislav.
Maja kaže da si običan nasilnik - rekao je Milan.
Ma ona može da priča šta hoće - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Koju si ženu hteo da ženiš posle žene? - upitao je Milan.
Pa hteo sam Mionu, ali nije to bilo tako kako se priča. Ona je sa mnom nezadovoljna bila jer nije pevala. Ja gledam u svakog, mene smaraju pritisci. Ja sam sve za Maju objasnio redom vremenski kako je išlo - rekao je Stanislav.
Koliko ljudi veruje da su Stanislav i Maja imali se*s - upitao je Milan.
26 veruje, a 8 ne - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam opet rekao kada se pusti video, tad ćemo pričati o tome - rekao je Stanislav.
Pa jel si imao ili ne? - upitao je Ivan.
Kad puste video, pričaćemo. Ako se pusti video, nek svi po meni uriniraju - rekao je Stanislav,
Šta ako ti ćerka već sad gleda taj snimak - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne gleda, ne gleda, ne gleda, ne gleda, ne gleda. Miona je mala maca za Maju šta mi je uradila - rekao je Stanislav.
Da, da sve su loše, samo si ti dobar - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.