AKTUELNO

Znači joj što je tu za Anitu!

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Anitinu majku Angelinu, kao i tatu Maje Marinković, Takija. Angelina je progovorila o sukobu Anite i Anđela Rankovića koji se dogodio danas.

Da li Aniti fali malo više pažnje? - upitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni on deluje super prema njoj, ali očigledno da je nešto osetila. Oni se non stop grle, maze, meni baš deluju lepo. Verovatno šta su sve doživeli, paa im se sve skupilo. Meni ne deluje Anđelo kao tip koji bi se svađao, ali sigurno je to zbog Maje, jer je zagrliuo da je uteši ono jutro - rekla je Angelina.
Maja je od početka rekla da su oni samo drugari - rekao je Taki.
Nju niko ne bi branio ovoliko i išao protiv cele kuće, kao što Anđelo brani nju - rekla je Angelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Taki kako komentarišeš odnos Anite i Anđela? Kao što je i Maja - upitala je Dušica.
Obećala je Velikoj šefici da neće praviti ove sezone haos i zato se suzdržava. Ona je sinoć rekla da se pusti klip, pa nek pukne. Ona je tužna, ne igra na žurkama, ovo je totalno izbacilo iz koloseka - rekao je Taki.
Stanislav je otišao korak dalje od svih ostalih njenih partnera, rekao je da bi ga bilo sramota da je upozna sa njegovim drugovima - rekla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za sve vodoinstalere, meni se zapušila WC šolja, sad ću ga zvati. Ja sam bio sumnjičav od početka. On je sanjao da bude u Eliti, Maja je za njega premija. Njegovi spolja vode rijaliti. Maja je imala okršaj sa Urošem, on sedi, a Anđelo skače. On ide na diskvalifikaciju, to im je cilj - rekao je Taki.
Taki da li misliš da se Miona igra sa Ša? - upitala je Dušica.
Miona je prošle godine izjavila da je Ša bruka nacije. Maja je sve provalila njihove poglede, Đedović je sve lepo rekao. Ša i Maja su tipovani, oni su Beogradska deca - rekao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Angelina malopre kada su bile reklame ti si me pitala da li ćeš videti Anitu, ja sam rekla da ne znam, ali si rekla da ne bi volela da vdiš Matoru - rekla je Dušica.
Plašim se svoje reakcije, ja sam čista, ali.. Anita je napravila grešku, ali šta su moji sinovi krivi - rekla je Angelina.
Odluka velikog šefa je da ćete se ti i Matora susreti večeras - rekla je Dušica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.