AKTUELNO

Besan kao ris!

Janjuš je stigao u Šiša bar, kako bi voditelju Darku Tanasijeviću otvorio dušu o svemu što se izdešavalo tokom protekle nedelje sa Aneli Ahmić.

Janjuše u kakvom si odnosu sa Aneli? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa klasika. Sinoć me iznervirala kada kada mi je spomenula bivšu ženu. Mene bivša žena nikada nije prevarila za ovih 11 godina. Ja kada sam izašao zbog brata ona mi je prebacila neke stvari. Sinoć kada je Aneli rekla to je ispalo kao da si bila sa njim dvojicom. Mene žena nikada nije prevarila - rekao je Janjuš.
Ogovoraju te neki da se pereš od Aneli kako bi se vratio bivšoj ženi - rekao je Darko.
Ovo je najveća bagra koju sam video u životu. Ovo je jedan šljam običan - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji ti je utisak nominacija od sinoć? - upitao je Darko.
Lepi Mića, govori kako sam najgori, pravi najgoreg od mene zbog ljudi koje uzdiže namerno. Sutra ću verovatno biti vođa, tako da ću im sutra sve sasuti u lice. Niko ne razmišlja o meni. Aneli je bitna sama sebi i bila je sve vreme. Ona je težak folirant bez ikakve emocije. Sve mi je jasno, radi se o osobi koja je posle svega pokušava na mene da sruči. U nekim situacijama uspeva da preokrene u svoju korist - rekao je Janjuš.
Janjuš je rekao da ne bi imao priliku da sedneš napolju sa njim - rekao je Darko-

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih jako voleo da sa njim negde sedim koliko mi je on harizmatičan i simpatičan. Dečko je ozbiljan tupson, prazan. Sa njim ja da sedim, folirant jedan koji je došao da glumi ljubav sa ovom mučenicom od 20 godina. Tupson koji ne zna jedan vic da ispriča. On je nakupio u decu u pubertetu da gledaju njihove sličice, njihova ljubav će se završiti posle drugog Narod pita. Miljana mi ceo dan peva kako ja glumim žrtvu i gaziim preko svega da bih pobedio. Kunem ti se neću im dati mira jer me niko od njih ne interesuje - rekao je Janjuš,
Kako komentarišeš Maju i Stanislava? - upitao je Darko.
Darko njega tek sve čeka, videćeš. Ja sam sve rekao na početku. Ovo je strašno - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.