AKTUELNO

Nema više snage!

Anita Tomić stigla je u Šiša bar, kako bi voditelju Darku Tanasijeviću otvorila dušu o svemu što se izdešavalo tokom protekle nedelje sa Anđelom Rankovićem, ali i sukobu sa Matorom.

Anita kako si, kako tteku sukobi sa Matorom? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao ne znam, baš pričam sa Anđelom i Đedovićem, kažu da sam poludela, ova tri dana se sa svima svađam - rekla je Anita.
Svi pričaju da ti Anđelo brani da se svađaš sa njom? - upitao je Darko.
Ja sa Matorom niti imam volju niti želju da se svađam. Milena je gora od Matore i stvarno imam želju da joj odgovaram, izgovara mi neke rečenice koje mi nikad nije rekao. Htela je da spusti loptu, ali kad je videla da ja neću, nastavila je da se svađa. Ja neću više da gazim preko sebe zbog nekog mira - rekla je Anita.
Šta ona ima protiv tebe? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa plasmani. Ima aktuelnijih tema od nje, kada je izašla napolje videla je kako stoje stvari napolju, Miona i Ša su spustili loptu, a mene Aneli i Anđela nastavlja da gazi - rekla je Anita.
Da li misliš da joj je muž bolna tačka? - upitao je Darko.
Da, vidim je jako nervira, tako da ću to stalno spominjati. Vidim da se vređa da je baba, tako da ću i to pričati - rekla je Anita.
Da li te i u kojoj meri nervira što Matora sve češće pominje tvoju majku? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, više ne može da me isprovocira. Nije mi bilo svejedno kad je završila u hitnoj, ali ne može da me isprovocira. Ja sam pitala Milana da li se oglašava moja mama, on je rekao nema je ni na mapi. Njenim roditeljima može da bude ssamo loše od nje. Ona blamira svoje roditelje svojim ponašanje - rekla je Anita.
Kada je gledaš da priča onako bez zadrške o polnim organima, koja ti je misao u tom momentu? - upitao je Darko.
Grozno mi je, blam mi je. Ona hoće da nametne da Anđelo hoće neke njene devojke, ićiću u crkvu da se ispovedam i da se operem od svih grehova. Mene je stvarno blam. Ja ću stvarno otići u Manastir da se očistim od svega. Želim da mi Bog oprosti bol koji sam nanela svojoj porodici - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa vašim sukobom sa Dankom? - upitao je Darko.
Ne znam odakle taj sukob. Počeo je od Pabla kada je trebala da ispadne. Slađu je gađala šoljom, a mene ne sme. Dva dana nam je u krevetu - rekla je Anita.
Kako komentarišeš odnos Maje i Stanislava? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da voli Mionu, da se igra sa Majom. Mislim da su sami u četri zida da bi je polomio. Maja i ja smo teške kao osobe i neke muškarce možemo da dovedemo do fizičkog kontakta. Što se tiče Mione, ja sam rekla da je to njena veličina što ne iznosi loše stvari iz tog odnosa - rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.