AKTUELNO

Nesuglasice!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ušli su u žestok sukob zbog toga što ona smatra da im se odnos hladi i da je Aleksić ponižava, on ne može da veruje da svu krivicu prebacuje na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni treba da verješ ne bivšem dečku, što se ne naljutiš na njega kad ti kaže da sam krava -rekao je Ša.
Jel smo mi u vezi, pa da me je briga šta on priča i da mogu da se naljutim -rekla je Miona.
Pa dobro to jeste istina, al onda nemoj da ga braniš u određenim situacijama. Pošto sam sad dobar i ne vilenim toliko prećutaću i ovo sve. Mora nešto da ne valjam -rekao je Ša.
Sad me ponižavaš u poslednje vreme, počeo si da me spuštaš u nekim situacijama a ti meni govoriš kako te stalno spuštam -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro ti meni uvek moraš da nađeš neku zamerku, ja i kad sam dobar prema tebi ti me napraviš lošim -rekao je Ša.
Samo što me ponižavaš stalno, ja ne znam zašto se stalno poistovećuješ i takmičiš sa drugim parovima -dodala je Miona.
Posvećeniji sam od njega i sve ostalo, ne možeš da me porediš ni u kom smislu sa njim. Ti si jako dobar manipulator ali ne prolazi ovo tvoje, ja sam tebe skroz provalio. Ti meni govoriš kako se smanjila ljubav sa moje strane -dodao je Ša.
Da to je istina, nije više toliko jako kao što je nekad bilo, ja to mogu da vidim. Ja nisam sa tobom sto posto ja i predana, jer dok sam ovde ne mogu da budem sto posto iskrena -rekla je Miona.
To možda što ti nisi zagrejana više toliko, nemoj da prebacuješ na mene, ja sam tebi predan sto posto i to je jedina istina -dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š