AKTUELNO

Burna noć!

U toku su ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Danka Grujić dala je svoj sud.

Nije mi se svidelo što je Aneli ušla na kontu Stanije, ima milion takvih priča. Mislim da možeš da budeš zanimjiva i bez toga. Samoj sebi si napravila neke stvari. Ne mislim da si loša, itekako si znala da se izviniš. Mislim da si se zaljubila u njega, ali mislim da i dalje imaš osećanja prema Asminu. Bila si kivna i htela si da ideš dalje. Okej nam je relacija. Janjuše, gotivim te otpočetka. Nikad mi nije rekao lošu reč. Ne sviđa mi se kad bilo ko vređa žene. Mi smo ovde okej. Ostaviću Janjuša, poslaću Aneli - kazala je Danka.
Sa Aneli sam bila u sukobu, kad su njih dvoje bili u mirnoj vezi. On je smirivao tad. Bolje su funkcionisali kad su bili zajedno. Sa Aneli sam sad u okej odnosu. Janjuš mi se izvinio za sve što je izrekao, gotivim ga. Ostaviću Aneli, poslaću Janjuša - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je odnela pobedu, boriće se za opstanak, zajedno sa nekim učesnicima. Rezultat je 23:12 - kazala je Ivana.
Nisam iznenađen. Rekao sam joj da se ne svađa, nije me slušala. Ne želim da se ovde dokazujem ostalima. Govorio sam da je loš odnos i ja pričam da je loš, za razliku od drugih, koji nas komentaripu, a odnos im je katastrofa. Kad vređam, jače je od mene, jer me neke stvari zabole. Samo to mogu da kažem kao nešto loše. Boli me k*rac koje ću mesto biti, ali voleo bih da budem ispred vas. Ovde sam ostavio svoje kosti, a vi se šetate. Ona je sama birala put, izgleda da ovako želi. Nisam to očekivao. Može da spusti loptu sa mnom ili da me dovodi do ludila ovako. Čast izuzecima, živim sa jako lošim ljudima u rijalitiju - oglasio se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Umorila sam se, sve isti komentari. Udarili su mi na majčinstvo, to mi je bilo najgore. Ne želim da imam komunikaciju sa Janjušem, niti pomirenje. Totalno sam raskrstila - završila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.