AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Đedoviću kako bi prokomentarisao ovonedeljne potrčke Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam do skoro bio s oboje u dobro odnosu, sada sam samo s Aneli dobar. Njihov odnos je veliki blam. Oboje imaju decu, moraju da budu svesni svojih postupaka. Ja nisam zauzeo stranu, već sam rekao šta imam u svakom trenutku. Nekad su mi bili omiljeni par, sad su daleko od toga. Ne može se reći nakon onih psovki i svega što su rekli da se vole, to ne ide tako. Mislim da je Janjuš dosta puta ponizio Aneli - kazao je Đedović.
Janjuš mi je pričao da je pronašao poruke Eni, njegovoj bivšoj ženi, a onda priča da je voli, a da sam ja najgora - upitala je Aneli.
Nikada joj nisam našao poruke. Ona se dopisivala s drugim onda kada već nismo bili zajedno. Moja žena je za tebe Bog. Fu*so, ona je Bog za tebe - kazao je Janjuš.
Da se vratimo na temu, ja sam lepo rekao šta sam imao kada je reč o Aneli i Janjušu. Mislim da je ružno da se vređaju. Ostavljam Aneli - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.