AKTUELNO

Pokušava da se opravda!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da zajedno sa učesnicima prečešlja sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas. Miona Jovanović pokušala da se odbrani zbog slike koja se šalje da je želela da odbrani Stanislava da nije izgovorio da je loša u krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona koliko bi te povredilo kao devojku da je Stanislav rekao za tebe da si u krevetu kao krava? -pitao je Darko.
Me bi me povredilo apsolutno, samo mi se ne sviđa što uopšte priča o tome, kao da je bitno sada sve to. Ne volim da me uzima u usta. To sve govori o njemu, ako je izjavio na taj način to je njegova sramota. Oni tumače da sam stala na stranu bivšeg, ja sam se sje*ala što sam rekla da ne verujem njoj nego njemu i apsolutno imaju pravo da pričaju da sam stala u njegovu odbranu. Ja sam to shvatila da je Maja htela da me spusti, rekla je da je on rekao da si krava u krevetu. Ja sam to u trenutku smatrala provokacijom jer sam sa njom imala sukobe i imala sam prava da verujem da je htela da me potceni -rekla je Miona.
Da li bi se ona u tom trenutku bavila lažima? -pitao je Darko.
Kada smo imali emisiju sa Ivanom ona je rekla da su neke krave koje leže i ja sam došla do mišljenja da je to njena izjava. To sad izvini ili ne, mene to ne zanima i da je rekao izvini, šta meni to znači -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na Nenadove optužbe da i dalje imaš potrebu da braniš Stanislava?
Ja njega ne branim, on to pogrešno shvata i nema potrebu to više da priča.
Ja razumem da ona ima poitrebu da bude uvek u pravu i meni je jasno da se to neće promeniti, to što je rekla je čisto branjenje bivšeg dečka. Neko od koga si doživela neke stvari i prevaru ne možeš da se slažeš sa njegovim mišljenjem i da mu veruješ -rekao je Ša.
Ja smatram da Stanislav ne voli nikoga i to je moje mišljenje. Ako sumnja u mene i neka kaže jasno, ne znam zbog čega ja nekoga da uveravam time da mu govorim kako njega volim, valjda delima treba to da uradim -dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š