AKTUELNO

Bukti rat!

Na narednom video-klipu puštenom u emisiji ''Gledanje snimaka'' Anđelo Ranković, Lepi Mića i Slađa Poršelina Lazić opleli su po Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa je jedna šlihtara. Neka sam i odvratna i pogana, ali mi je muka od Slađe i njenog ponašanja. Bila je dobra sa mnom, a onda je krenula da se ulizuje Anđelu i Aniti - kazala je Matora.
Kada je Bojana pričala da joj nije normalno da se Đedović kao tvoj prijatelj druži sa Anitom i Anđelom, ti si ćutala - kazao je Milan.
Može da priča ko šta hoće. Ne družimo se veštački, ali ljudima svašta smeta. Ko mi se pokazao kao drug, ja sam s njim dobra, ko nije, prijatno - istakla je Matora.
Zanima me ovaj odnos sa Matorom. Ti si rekla da se distancirala od tebe - kazao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ja nekom nešto ružno radim? Ne pričam s njom o Aniti i Anđelu, ni sa njima o njoj. Jasno mi je da njoj nije pravo - kazao je Đedpović.
Znam kakvo mišljenje ima Đedović o Aniti, jasno mi je sasvim. Da nema Anđela, ne bi bio dobar sa njom - kazala je Matora.
Mene ne zanima kakav je odnos među njima, jer se ja sa njima družim, nisam sa njima u emotivnom odnosu. Ako Matoroj nije pravo, neka je tako, ali ja neću menjati svoje ponašanje. Ako joj dobro nisam radio, loše nisam sigurno - kazao je Đedović.
Spremna sam i da budem bez ikoga, ako ljudima smeta ono što ja njima zameram. Jesam se distancirala, imam samno Kačavendu pored sebe. Ne mogu više ni da ga pitam za neke stvari, jer se on druži sa Anđelom i Anitom - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da zbog njohovog ličnog okršaja ja neću da se mešam, to nek sami rešavaju - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.