AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimka". Na narednom snimku prikazano je kako Ivan Marinković ponižava Lejdi Di i Nikolu Lakića.

On koristi taj izraz za više ljudi i nek pogleda svoj nos i suprug punoglavca, pa da nekoga komentariše. - dodala je Lejdi.
Oni mrze sve nas, mrze ceo svet, oni se svađaju ode za stolom, a odnos im je katastrofalan. Oni sada pokušavaju da prikrju sve šta su i kakvi su - rekoa je Nikaola
Ovaj glavati zrikavi oktopod, i majmun, vidi kakvi su, oni su jadni i bedni, a Lekić koji je počeo da pljudeblam me svega .Kačavenda je ta koja je pomenula decu koju vreša, na praimer Anitu - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su opsednuti nama -rekla je Jelena.
Ti si sve rekao da si pljuvao majku svog deteta, kada si vređao Gocu Tržan, kada si pretio Žaninom detetu - rekla je Lejdi.
Milena Kačavenda je danas iskoristila priluku, pa sam rekao Janjušu da mora da me ugosti jer je Kačavenda da se rat mene i Žane i nje nastavlja, a ja ovde ne ratujem nikada - dodao je Ivan.
Ma da, reče čovek koji je rekao da smo neprijatelji - dodela je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Milenko, ne znam gde je tvoja mama da vidi ko si, a ne da vređaš Jelenu dok to gledaju Jelenini baka i deka. Duvaj ga kleptomanko - dodao je Ivan.
Ova dva ku*tona, koji lupetaju, oni koji pominju decu i vrešaju istu - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdravila te Ana Ćurčić - rekla je Milena.
Jeste, jer sam je dobio na sudu -doda je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.