AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda snimke ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. U narednom video klipu Kačavenda i Matora ogovaraju Anitu. Jovana Tomić Matora ušla je u žestok sukob sa Anđelom Rankovićem, oni su izneli presmešne uvrede na osnovu fizičkog izgleda.

Ne znam gde se gura to puš dugme kao što pričaju, ajde Rumenko polako, nemoj toliko da se uzrujavaš, ja sam baš mogao da dobijem osudu zbog nečega ali oni sami sebe prestavljaju u lošem svetlu. Ja sve vidim i čujem, pažljivo slušam da bih mogao da pokažem gledaocima o čemu se ovde radi. Ovde postoje osobe koje se postave tako da drugi misle da su inteligentni i pametni i da dokažu ko su i šta su -rekao je Anđelo.
On je jedini lik koji u svađi sa ženama spominje marke, to samo rade pede*i, zaboravio je da popije malo ašvangandice njegove za stres. Sve što pijem to je zbog tvoje devojke, a njena majka kači kako joj je loše od ovog zla. Sedi lik i steže bicepse kao, dizao je klupe sad samo šejkove. Bojana ima veći biceps od njega ovde, jak muškarac, ovo ti je čoko moko jer kad ga izvadi iz bu*e onda se začokoladi -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde rumeni pali, videli smo kakva si bila na Egzitu -rekao je Anđelo.
Rumeni će da ti zaliže kosu pi*kom pošto voliš ukus Matorine pi*de -rekla je Matora.
Čuješ rumeni fali ti mnogo centimetara da budeš kao ja i u visini i u dužini -rekao je Anđelo.
Jak si ti šmeker bio si sa mojim ribama, tebe ću pi*kom da izudaram -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š