AKTUELNO

Iskreno!

U toku je zanimljiv izazov Velikog šefa. Voditelj je Darko Tanasijević. Danas ćemo pričati o vezama i kompromisima zbog boljitka veze. Sledeći na redu da izlažu su Jovana Tomić Matora, Stanislav Krofak, Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji idealna veza? -pitao je Darko.
Ne postoji. Bila sam u vezi za koju sam mislila da jeste, ali dođe do nekih životnih okolnosti koje promene sve. Bila sam više puta u toksičnoj vezi, Anita je bila baš opsesivna, zaključavala mi vrata ako zakasnim, izlazila je iz kuće. Zamalo jednom da fasujem šamarčinu od drugara kad mi je ljubomorisala -rekla je Matora.
Da li više voliš kad žena ćuti ili se raspravlja? -pitao je Darko.
Kada ćuti, više volim kada se sve razreši razgovorom. Moji su bili puni razumevanja ali su imali trzavice, sve su prebrodili pričom -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji idealna veza? -pitao je Darko.
Ne postoji, može biti dobra ali idealna ne. Bio sam delom u toksičnoj vezi, to je bilo sa bivšom ženom. Postojalo je nepoverenje sa obe strane -rekao je Stanislav.
Koji je recept za dobru vezu? -pitao je Darko.
Iskrenost i poštovanje, to je uvek najbitnije. Iz nekog njenog pogleda izgleda da sam sebičan ali nisam takav. Spavanje u odvojenim krevetima je početak kraja -dodao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji idealna veza? -pitao je Darko.
Postoji, bila sam u takvom braku. Zavisi šta se smatra idealnim, to što prolazi neko je sastavni deo života. Po meni je odnos zajednica dva individualca koji funkcionišu zajedno, sve je moguće prevazići kad je odnos dobar. Mi nismo imali ni prevaru nego je došlo do momenta kad ti se životni stavovi razlikuju. Neko želi mir neko nešto drugo i dolazi do razdvajanja -rekla je Kačavenda.
Da li više voliš kad partner ćuti ili se raspravlja? -pitao je Darko.
Ja volim da raspravim sve, nekad je potrebno i prećutati, zavisi kako kad, ne kaže se za džabe strpljen spašen -rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š