AKTUELNO

Izneli sve detalje!

U toku je anketa. Ukućani biraju najvećeg cinkaroša. Sledeći na redu da izlažu su Marko Janjušević Janjuš, Miljana Kulić, Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je ovo sve postalo treš i završava se moje učešće uskoro posle 4 godina, nikada više neću ući ovde. Neću puno dužiti i sa onima sa kojima sa dobar ne smatram vas normalnim osobama, ovo je postalo baš smorno. Navešću ljude koji su mene ocinkarile, a to je Ivan Marinković koji je podelio moju privatnost gde sam boravio sa dve brinete na jahti i ja sam mu pokazao, on je to sve prepričao, smatrao sam te čovekom od poverenja. Ovi picopevci pokušavaju da me kanale ali mene to više ne interesuje. Luka Majčica priča da je bio sa nekim pevačicama iz Crne Gore i to mi je bezveze i treći je Darjan koji je izneo svašta o Sneži, a nije to trebalo -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da navedem Bebicu jer je pričao laži sve o mojoj porodici. Pravi cinkaroš je Anđela koja je izdala Bojani nešto o svojoj porodici, broj dva je Kačavenda u odnosu sa Anom čiji je sav prljav veš iznela i broj tri Jovana koja je iznosila detalje o pevačima -rekla je Miljana.
Svi smo u nekom trenutku cinkaroši, nabrojaću više njih, naravno da su to Anđelo, Anita i Matora koji su izrekli sve jedni o drugima, Kačavendina izdaja Ane, to je uradila da bi postala rijaliti učesnik jer joj je to bila najveća životna želja i staviću Nikolu Lakića koji je ocinkario svoju porodicu -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š