AKTUELNO

Padaju sve maske!

U toku je anketa. Ukućani biraju najvećeg cinkaroša. Sledći na redu da izlažu su Nemanja Gačić, Nenad Macanović Bebica, Lepi Mića, Borislav Terzić Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi je Ivan Marinković koji je svima dupeuvlakač i onda na kraju sve izda, druga je tvoja drugarica pošto je ne je*eš i treće mesto Jovana Cvijanović koja je drukala i lagala u svim bivšima -rekla je Slađa.
Ja ću navesti malog Uroša, Matoru i Aneli -rekao je Bebica.
Dobar dan svim gledaocima, Uroš Stanić koji je izdao sve prijatelje, Jovana izdala Gačića i pevače i na trećem mestu Sneža koja me je u par navrata ocinkarila - rekao je Pablo.
Na prvom mestu Sneki i Darjan drukali se međusobno i pelikan Uroš koji je izdao sve - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nabrojaću ljubavne parove koji su cinkarili sve iz njihovih odnosa, oni koji su tužibabe mogu navesti svakog jer se svi kanale kad ostanu bez partnera, izgovore najgore stvari jedni drugima. Niko nije spomenuo odnose Maje i Slađe koje su jedne druge cinkarile da su bile iz interesa sa muškarcima, odnos Ivana i Lakića takođe -rekao je Mića.
Anđela koja je ocinkarila celu porodicu, vređa trudnu devojku, zatim Jovana Cvijanović, i na kraju mali Uroš -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š