AKTUELNO

Iskreno!

U toku je anketa. Ukućani biraju najvećeg cinkaroša. Sledeći na redu da izlažu su Darjan Radomirović, Uroš Rajačić, Danka Grujić, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću Jovanu Cvijanović, izdala je sve muškarce sa kojima je bila, naveo bih Aneli i gospođu Snežanu koja koristi priliku da dođe do bilo koje priče ne bi li bila izdajica u cilju svog promovisanja u rijalitiju, davnih dana je bila poznata u rijalitiju po golim fotografijama. Ona mene jako slabo poznaje a priča o meni kao da me zna godinama a ja znam o njoj sve najgore, izdala je biološku majku -rekao je Darjan.
Prav Jovana Cvijanović jer je cinkala svoje bivše partnere, drugo mesto Uroš Stanić preletačević mali jer je sve ocinkario i prvo mesto Aneli Ahmić koja je cinkarila bivšeg partnera Asmina kao i Janjuša -rekao je Rajačić.
Prva je Jovana Cvijanović, druga Darjan i treća osoba Sneža Kušadasi -rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Stanić, lažni prijatelj svakome, Danka druga osoba i treća može da bude Sneža u odnosu sa Darjanom što je iznela sve stvari -rekao je Ša.
Prva osoba Jovana, koja je iznela svašta o Janjušu i o bivšima i sve to većinom po ćoškovima, druga osoba je Uroš Stanić koji je odrukao celu porodicu pritom je slagao 50 posto, i treća je Danka -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š