AKTUELNO

Rešeta!

U toku je podela budžeta Jelene Ilić Marinković. Ona je urnisala uvredama Nikolu Lakića navodivši da bi prodao sve zbog materijalnih stvari, pa "izrešetala" Slađu Blindu.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa mali budžet, ti si tolika budala, ozbiljan retard koja daje nadimke sebi po automobilima, sama sa sobom se svađa, lupa rukama od sto, moraš da shvatiš da nisi normalna i da ljudi ne veruju da ovakva budala ne postoji, ti si osoba sa pola mozga i sramota me je što se nalazim sa tobom u istom prostoru, deluješ mi kao starleta koja izlazi po pečenjarama -rekla je Jelena.
Ja sam tebe morala da izvređam inače to ne radim, rđava si i ti si išla u Leskovac po vašarima tamo odakle dolaziš - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović srednji budžet, jako inteligentna osoba, ti si na svom terenu, ne znam šta da kažem za tebe osim da si tu da sve potvrdiš, mislim da Matoroj smeta što si blizak sa Anđelom i Anitom, mislim da nisi osoba koja je neutralna, odabrao si drugačije učešće i vidi se da si na njihovoj strani što Matoroj nikako ne prija, a prema ljudima sa kojima nisi umeš da budeš jako brutalan -odbrusila je Jelena.
Dva velika idu za mene i Marinkovića, mali budžet ide za Nikolu Lakića, ljiga, pokvarenština, spreman je zbog materijalnog da uradi sve najgore, ako bi se vratila na neke prethodne kako glumi žrtvu. Najgore stvari si pričao o meni, najgore stvari si uradio porodici svojim ponašanje, vreme je da postaneš čovek od stava, uvek si bio trećerazredni rijaliti igrač i ljigavac -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.P.