AKTUELNO

Žestoko!

U toku je podela budžeta Jelene Ilić Marinković. Ona je pohvalila Darjana Radomirovića i Uroša Rajačića, pa osula rafal po Borislavu Terziću Terzi zamerviši mu što joj je rekao da je jalova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog puta ću dati srednji budžet Urošu Rajačiću a Darjanu mali i jako mi je žao zbog toga. Ja Darjana obožavam, jako si obrazovan čovek, umeš da daviš i uvek priču proširiš da si dosadan ljudima. Ti si osoba sa kojom možeš da pričaš o čemu god želiš a i ovde su mnogi intelktualna sirotinja. Bio si u vezi sa akrepom, takođe se od Miljane plašiš zbog straha jer je vrlo agresivna i ove negativne stvari -rekla je Jelena.
Srednji budžet Rajačiću, sa njim sam provela najviše vremena u odabranima, ovde su se ljudi do skoro vrlo često smejali na tvoj račun zbog reakcija koje su ishitrene, ali si se promenio na bolje što se tiče učešća -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobrih četiri meseca je čujem na svakom koraku, mislim da nisi normalna, šta sve izgovaraš, rekla si mi da sam jalova ku*va, pokušala si svima da se dodvoravaš. Prvo si lepog Miću izvređala -rekla je Jelena.
Terza mali budžet, pričaš često budalaštine i kad si pijan znaš grozne stvari da izgovaraš, bez ikakve želje da te isprovociram, rekla sam za MIlicu da je priznala sve stvari koje je uradila i to cenim i poštujem. Ti si mi rekao da me je Bog kaznio -rekla je Jelena.
Srednji budžet Gačiću, takođe si jedna osoba koja je odabrala da ne iznosi svoje mišljenje, jako si kvalitetna osoba i imaš svoje mane ali je to ništa u skladu sa kvalitetima, ako te Ivan gotivi i ja isto tako -dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.P.