AKTUELNO

Žestoko!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Uroš Stanić. On je progovorio o prekidu prijateljstva sa Aneli Ahmić smatrajući da ga je iskoristila i šutnula, pa opleo po Aleksiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše , kako si? -pitao je Darko.
Svašta mi se izdešavalo ove nedelje, trudim se da budem okej i da se izdignem iz situacije, družim se sa kim imam da se družim, imam moju podršku, moja mama i Laura i daju mi vetar u leđa da izguram sve ovo -rekao je Uroš.
Koliko te je razočarala Aneli? -pitao je Darko.
Ja sam uvek bio uz nju i Janjuša, čak sam se svađao sa Stanijom ovde, bio sam tu za nju stalno, jako me je povredilo i po ko zna koji put sam ispao iskorišćen, šutnuli su me kao kera, boli je izgleda uvo za mene, nazivala me je ološem, vrešala mi majku. Stala je na stranu od Ša, budala sam što sam joj prešao preko svega i što sam se predao toliko u odnosu -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Aneli i Janjuš krivi ili ti? -pitao je Darko.
Ja sam zbog njih završio na lekovima, oni su mene stalno zezali toplo hladno, uvek sam pokušao da im donesem dobro, da ih smirujem i mirim, očigledno su se igrali sa mnom i iskorišćavali, ja sam uz njih bio konstantno -rekao je Uroš.
Šta imaš da kažeš o Ša, stalno ste u sukobu? -pitao je Darko.
Ša je jedna ljigava osoba i ološ, stgalno me gazi i vređa samo zato što sam preljubu osudio od početka jedino ja. Najodvratnije se ophodi prema meni, stariji je od mene 20 godina i da se toliko iživljava nadamnom, ja ću od sad sve u lice da govorim. On je isfrustriran i treba mu stručna pomoć, videli ste kakvi su sukobi bili, celu žurku me je provocirao. Ja ne dozvoljavam da moja majka dobija takve uvrede, Miljana je jedina stala u moju odbranu i hvala joj na tome -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š