AKTUELNO

Završila za sva vremena!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Aneli Ahmić. Ona smatra da je Janjuš isfrustriran kao muškarac jer nije stambeno obezbeđen, te otkrila da odustaje od nadanja da će biti sa njim u odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, sve me interesuje pošto mi ništa nije jasno oko tebe i Janjuša? -pitao je Darko.
Što se tiče petka on je došao kod Đedovića da priča sa mnom i da spustimo lopu, ima prenose u glavi, sat vremena misli jedno, pa onda drugo. Po dolasku Zole se on promenio na gore, rekao je da ne želi da spusti loptu, on je hteo da spusti loptu i da razgovaramo. Ja znam kad on spušta loptu a kad ne, Miljana mi spominje da ćemo saznati istinu o Asminu. Uhvatila sam Zolu i Janjuša da ćaskaju sinoć, znam tačno šta pričaju, da li Asmin ima pare -rekla je Aneli.
Kakve veze ima za njega da li Asmin ima pare? -pitao je Darko.
Njega zanima da li sam i ja doprinosila u finansijama, njega brine da li sam bila sa prethodnim partnerima iz koristi. Rekao je da veruje Asminu i ja ne znam koji je cilj Asminov da rasturi mene i Janjuša. On ima svoju devojku i sretan je sa njom, koji mu je onda cilj. Da budem čitav život sama, zanima me Janjuš koji ne veruje u moju ljubav, boji se gde ćemo živeti, čovek nije stambeno obezbeđen, meni nije problem da živim kao podstanar. Nikad se ne zuna, možda ću ja živeti i sa Norom sama. On je nesiguran i neostvaren muškarac. On meni kaže vozila si se u skupim kolima, pa šta treba da idem sa drugim kolima a ne u suprugova. Bilo je situacije da nisam htela da uđem u ta kola jer je mogao bolje da uloži. Mi smo ušli u praznu kuću u Lincu, umestod a uložimo u kuhinju on ulaže u lambordžini -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je došao kod tebe da te poljubi dok si spavala?
Ja ne znam da li radi to zbog rijaltiija, ja nisam kriva što je Asmin bio u studiju, jako je ljubomoran i mislim da ne želi da bude sa mnom, nemam snage da se više dokazujem. Odustajem i ovim putem ću se izviniiti porodici što sam dozvolila da ih Janjuš psuje, odlučila sam da više ne gazim po sebi. On se samo smeje kad me neko vređa, pada mi sve više u očima. Ubilo me to da mi neko kaže da sam bez empatije i da ne znam da volim, ja njega više neću ponižavati -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š