AKTUELNO

Šok!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mioni Jovanović kako bi prokomentarisala ovonedeljne potrčke Milenu Kačavendu i Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je skkroz okej osoba. Dopada mi se to što trenira. Beskrajno si duhovita. Mislim da sa tobom niko na kraj ne može da izađe. Previše ostrašćeno deluješ kad se svađaš sa Anitom. Izlizano je da se trudiš da sada dokažeš nešto. Voliš da posavetuješ, deliš i posavetuješ - kazala je Miona, pa se osvrnula je Milenu:
Milena jeste jako duhovita, ali sam imala utisak prvi put kada sam je videla da je antipatična. Posle toga smo imale svađu, svašta mi ej izgovorila, a onda smo zaobišle raspravu. Ostavljam Matoru - kazala je Miona.
S Matorom i Mlenom sam super. Ostavljam Milenu - kazao je Terza.
Matora, nemoj da se obazireš na ljude koji su deo tvoje prošlosti. Milena, ja sam neko ko te je ovde prvi napadao, ali se sve na kraju rešilo. Nominujem Milenu - kazala je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je jedna moćna i elokventna žena. Ljudi se sami okupljaju oko nje. Što se tiče Matore, ja sam nju video pre nekoliko godina na TV-u, delovala je čudno. Sve što je potrebno je da te čovek dobro upozna. Šaljem Matoru - kazao je Darjan.
Ostavljam Matoru, šaljem Milenu - kazala je Marija.
Matora, ti si jako darežljiva. Dobar si čovek prema svojim prijateljima. Smatram da ne lažeš. Ja ne volim nepravdu.Milena, ti mene nikada nisi uvredila. Dopada mi se što si takva - kazala je Danka,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.