AKTUELNO

Večiti romantik progovorio o svojim emocijama.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Samiru Ramoviću, kako bi nominovao između Milene Kačavende i Jovane Tomić Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo toga posle ovoliko vremena imam da kažem o Mileni, ali ne bih skoro ništa ni rekao. Ona je nešto najlepše što mi se ovde desilo. Probudila je u meni osećaj za koji sam mislio da više nikada neću moći da osetim. Bila je moj fokus ovde i lakše su mi dani tekli jer je bila tu, ali mi je bilo teško zbog nekih trenutaka. Dok je sedela pored mene, mislim da je imala neke emocije prema meni. Ja sam na pravdi Boga ispao budala koja tvrdi da je među nama proradila neka iskra, ali dobro. Ona koristi svaku priliku da me zgazi. Dok ja izlažem, mora da se nasmeje, a smatram da to nisam zaslužio. Nikako ne mogu da zaboravim trenutak posle prve Elitovizije kad sam joj skinuo krem sa nosa, to mi je ostalo urezano u sećanju. Poljubio sam je u vrat, - kazao je Samir, pa se osvrnuo na Matoru.
Matora je super lik. Mislim da ćemo se napolju družti. Milenu ostavljam, Matoru šaljem - istakao je Samir.
Matora, znaš naš odnos. Vrlo je jasno kako funkcionišemo. Što se tiče tvog odnosa sa Anitom, ti znaš što je to tako i što si sad rešila da se sa njom raspravljaš. Videćemo kako će to rezultirati - rekao je Lakić, pa se osvrnuo na Milenu:
Milena, imali smo sukob, nisam tada mislio ništa lepo o tebi. Soustio sam loptu nakon nekih stvari, sada mislim da nisi loša osoba Ostavljam Matoru - istakao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.