AKTUELNO

Šta li će Aneli misliti o ovome?

U toku su ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Milene Kačavende i Jovane Tomić Matore. Jelena Marinković dobila je reč.

O Kačavendi sve najgore, takva osoba retko se rađa. Klasična opajdara, prostakuša, sitan lopov i prevarant. Opsednuta je rijalitijem, ovo joj je sve u životu. Uživa u svemu ovome. Osoba za koju dugogodišnji prijatelj kaže sve najgore, šta reći. Otimala je sve što je stigla ovde. Služi se uličarskim jezikom, ima i takve manire. Odvratna mi je, ne mogu očima da je gledam. Žena je bolesna definitivno. Osoba se ponaša nenormalno i neprikladno. U kom svetu je normalno da neko đipa u znak žalosti? Nema koga nije blatila, ponižavala devojke. Volela bih da sebe nekad pogleda u ogledalu. Mislim da je jako isfrustrirana. Mislim da je jako zaljubljena u Janjuša, opsednuta je njim. Likovala je kad je Munja bio diskvalifikovan. Ljubila se u usta s njim, a sad priča sve najgore. Zamalo je bila diskvalifikovana par puta. Ne smatram je za relevantnog komentatora. Odvratna ženturača, nema kome nije pretila. Matora mi nije uputila nijednu ružnu reč, niti ja njoj. Ivan se jednom osetio povređenim. Trudila sam se da budem uz nju. Matora previše očekuje od tih prijateljstava, možda jer previše daje. Matoru ostavljam, šaljem ovu ženturaču - kazala je Jelena.
Prvi put kad sam izneo o Mileni nešto što joj ne odgovara, iznela je laži o meni. U dosta navrata pokazuje dvoličnost. Ne mislim da je loša osoba, ali vređala me je i pokušala da me degradira. Iz poštovanja prema Samiru sam spustio loptu. Imaš svoje lične frustracije koje ne razumem. Ogovarala si me i rekao sam ti da neću da imamo više komunikaciju - rekao je Uroš Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam te ogovarala, nego sam te imitirala kako treniraš - odbranila se Kačavenda.
Ja tebe ne imitiram kako vrištit kad radip trbušnjake. Matora mi je ok lik, nemamo neki odnos. Deluješ mi tužno i nesrećno, ne verujem da si takva. Svaka čast na borbi. Nemam šta da ti zamerim. Šaljem Milenu, ostavljam Matoru - kazao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kuma je tvrdila da sam ja opštila sa matorcima, da sam njoj radila nešto njoj iza leđa. Mislila sam da ima lepo mišljenje o meni, ali me naduvala na podeli budžeta. Sledeći budžet, rekla je sve najlepše o meni. Jako je pristrasna i vodi tuđe ratove, jer svoje nema. Mislim da se malo pogubila u rijalitiju, na početku mi je bila sjajna. Nije više objektivna, kao što je bila. Što se tiče Matore, nemam lepo mišljenje o njoj. Rekla je da sam k*rvetina i da se j*bem za novac. Apsolutna drukara, nikad ne bih mogla da se družim s njom. Nazivala me je najstrašnijim imenima. Ostavljam Milenu, šaljem Matoru - kazala je Slađa Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.