AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredna koja je dobila reč od voditeljke Ivane Šopić bila je Milica Veličković, koja je otkrila kakvo mišljenje ima o ovonedeljnim potrčcima Mileni Kačavendi i Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, ti si tip osobe s kojom bih ja napolju provodila vreme. Što se tiče Milene, nas dve smo se najstrašnije vređale, ali sam uvek imala potrebu da se posavetujem posle. Nije mi jasno zbog čega uvek ima potrebu da se svađa sa mlađima od sebe. Rekla je da me njeni sinovi poznaju, ali ja stvarno ne znam za to. S njom se više neću vređati i to je to. Ostavljam Matoru, šaljem Milenu - kazala je Milica.
Milena i Matora su moje dve drage osobe. Milena se žena s kojom često proćaskam. Nikada nisam verovao da Matora ima ovoliku snagu uma. Nikada nisam verovao da se može stesati i smršati od onakve buce. Imam lepo mišljenje. Ostavlja Matoru, šaljem kumu - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je ljubomorna na mlade devojke. Nemamo nikavku komunikaciju i nemam lepo mišljenje o njoj. Matora, mislim da te Anitina sreća boli. Ne umeš da nastaviš dalje. Ostavljam Matoru - kazala je Teodora.
Matora, jako sam ti zamerila jer mi nisi pružila ruku kad sam došla ovde. Meni jesi draga osoba, ali si prevrtljiva. Rekla sam ti da ako tvoja buduća partnerka bude uticala na tebe da sa mnom nemaš dobar odnos, ti ćeš za mene biti izbrisana - rekla je Žana, pa se osvrnula na Milenu:
Milena i ja smo okej, izuzev jedne svađe, ali na to ne želim ni da se osvrćem. Rekla mi je tada da sam dupljak, ali joj to ne zameram. Ostavljam Matoru - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.