AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku su ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Milene Kačavende i Jovane Tomić Matore. Nenad Aleksić Ša bio je sledeći.

S Matorom se družim i napolju, sve znam o njoj. Mnoge stvari radi na svoju štetu. Slični smo. Mislim da treba da ostavi prošlost iza sebe i da krene dalje. To bih joj uvek savetovao. Volim je, poštujem je, uvek sam tu za nju i ona za mene - počeo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena je neko koga sam upoznao u emisiji pre rijalitija. Ostavila je super utisak. Po ulasku ovd smo se baš zgotivili, do jednog perioda. Izvređala je Mionu i to me je lično baš povredilo. Ako poštuješ mene, treba da poštuješ i osobu s kojom sam. Itekako je harizmatična, rečita i neko ko drži pažnju. Cenim što se nalazila u momentima u kojima sam bio loše. Ne družimo se zbog tih momenta u vešeraju, ukazala mi je nepoverenje, jer je vređala Mionu. Ostavljam Matoru, šaljem Milenu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da dužim. Ja Milenu obožavam, to je žena koja ima stav. Ne smatram da je zavidna, nikad mi nije uputila ružnu reč. Ima dobre namere, ali ne voli folirante. Izgleda bolje od većine devojaka u kući. Volim tu njenu drčnost. Od mene sve najlepše - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i ja se znamo dugi niz godina. Ima to neko ludilo, pozitivna je. Sad se oporavila, sviđa mi se to. Kumo moja, ti si prema meni uvek dobra. Ne šlihtaš se nikom. Mislim da si posvećen i lojalan prijatelj. Sačuvaću Matoru, poslaću Milenu - završila je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.