AKTUELNO

Da li tu ima hemije?

U toku su ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Milene Kačavende i Jovane Tomić Matore. Red je na Marka Janjuševića Janjuša.

Većina ljudi koja je komenrarisala, napravila je od sebe jadnike. Ja ću malo drugačije komentarisati. Kačavendu sam ovako i zamišljao, kad sam je video. Jako je specifična i neko s kim bih mogao da se družim. Družićemo se i napolju i ostati u kontaktu. Milena, znaš da me jako smaraš sa svojim pravdanjem. To me jedino živciraš. Samira si vratila na fakultet, razvalila si ga. J*bala si mu majku, iskreno da ti kažem. Čovek i dalje ne može da se oporavi, ali sam je kriv. Nastavi, nas odnos se neće promeniti. Videćemo da li će nešto biti napolju, meni je ovo preslatko - počeo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče tebe, Matora, jedinstven si primer budale. Zaslužili smo da nam se smeju. Izdrži ovo do kraja, jer ne verujem da je neki gledalac video dobro u tebi, a i u meni. Želim ti svu sreću, preostaje ti da te izj*be neki muškarac. To te jedino može usrećiti nakon ovog fijaska. Znaš da te gotovim. Poslaću Kačavendu, sačuvaću Matoru. Zbogom, moja virtuelna ljubavi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega do kraja ne komentarišem. Vidim kako se crveneo, dok je pričao o njoj - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.