AKTUELNO

Peckaju se!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno razdrma kavez učesnicima svojim intirgantnim pitanjima. Lazar Čolić Zola otkrio je da mu je Miljana nikada lepša i zgodnija, ona ga pravi ljubomornim odnosom sa Darjanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvi su ti prvi utisci nakon što si video Miljanu, znatno drugačije izgleda?
Nemam neke utiske, rekao sam joj što se tiče izgleda da nikad nije bolje izgledala. Nemam u planu da se svađam sa bilo kim, ne bih voleo da neko pomisli da sam ušao ovde protiv nekoga to mene ne interesuje uopšte. Neću je prvi nikad napadati -rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratio se tvoj stari znalac, kako si se osetila kad si ga ugledala? -pitala je Miljana.
Dobro si rekao da je stari znalac, uopšte ništa nije proradilo u meni, što je bilo davno nekada sa njim više nikada. Mesec i pod dana je do kraja rijalitija uopšte ne fejkujem emocije, što se tiče Darjanovog i mog odnosa ja sam ušla prebrzo u odnos sa njim što ne znači da ne može da se povrati. Ja sam se zaljubila u humor Zolin a sličan humor ima i Darjan, on je za sve moje bivše Alon Delon, sa Buđolom bih sve isto uradila jer imam najlepšeg anđela sa njim. Ništa ne bih ponavljala sa njim -rekla je Miljana.
Mi smo se 6 godina vukli i jurili. Svesna sam svojih kvaliteta, želim da mi bude lepo. Sada mi je lepo. Sa njim sigurno neću biti, on nije moja interesna sfera - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š