AKTUELNO

Šok!

Jovana Tomić Matora se osamila na reklama sa Lejdi Di sa kojom eje razgovarala o sukobu koji je imala sa Anđelom Rankovićem.

Ružno je ovo što je Marko rekao da ja hoću da ga posvađam sa Anđelom - rekla je Matora.
Ali vi ste sada pod utiskom - rekla je Lejdi.
Ja se zaustavim zbog Marka, a njemu je Anđelo jedno pričao bez bubice,a a drugo sa. Ja ću iz ovog rijalitija izaći sama, a svoja. Ja vrlo dobro znam šta Marko misli a sada nije u redu. Mene oni provociraju, a ja njima nisam ništa loše uradila, žele da ja budem zlo, a oni su zlo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je pun ku*ac svega, ja ne mogu da verujem da se svi peru od mene. Ljudi konstantno govore o meni, peru se od mene, a ja sam im sve dala. Anđelu sam oprostila što mi je je*ao ribu, pravio me budalom, sve sam mu oprostila, a ja sam bila uz njega, njegova majka me je zvala, a sada ja ovakva. Ja ću prekinuti sa svima, ne treba mi ovo - govorila je Matora.
To je tvoj loš izbor, tebi ovo ne treba, ne slušaš ništa - dodala je Lejdi.
Ja više neću da pričam, ništa me ne zanima, a Anita je zaboravila da je Žana drži u šaci. On meni govori da neće da priča o mom bratu, a ja znam sve o njegovim roditeljima. Oni prete meni sa time što mi je brat izgubio dete, što su išli na terapije, oni meni aludiraju na to-. Sramota bre, nen- rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.