AKTUELNO

Prija mu energija njegove cimerke.

Kako su u toku prethodne noći zadrugari imali priliku da gledaju video-snimke koji su obeležili nedelju, jedan od njih koji je naročito zanimljiv jeste klip na kom se Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać ponašaju kao deca.

Foto: Printscreen Youtube

Mene je Janjš maltretirao celo veče. Mi smo se posvađali tu u kuhinji, nisam htela da večeram, on je hteo da večeram i onda sam htela da uzmem kačkavalj i bacila sam ga. On je mene posle maltretirao celo veče, kao da imamo 13 godina - rekla je Ana kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam hteo da spremim sedaviče za mene i nju, i ona uzme kačkavalj, ja kažem: "Nemoj" i ona ga baci. Ako se ona i ja posvađamo, ne dao ti Bog, ja padam u depresiju! Non stop moram da budem dobar sa njom i kada sam kriv i kada nisam - ispričao je Janjuš.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, njih dvoje od samog ulaska u Belu kuću mlade Ivanjičanke imaju vrlo prisan odnos, iako oni tvrde da su samo prijatelji.

Pročitajte još: OSUDILA PONAŠANJE GOCE DŽEHVEROVIĆ! Ivana Vrbaški: Meni je BOLESNO što žena spava u istom krevetu sa njih dvoje! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'