AKTUELNO

Rat se nastavlja!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj je Milan Milošević. Sledeće pitanje pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Da li možeš Aniti da ispričaš i kako je Teodora bila sa Ćazimomm, jer je Anđelo branio devet meseci - pročitao je Milan.
Nek ukuca na guglu - odgovorila je Matora.
Hoću da kažem Matoroj šta to želiš da dobiješ? Pusti ljude, nek rade šta hoće - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Peckaju me, neću da trpim, Ima da pričam šta je istina - odbrusila je Matora.
Kada su te peckali? Pustiš ih, našla si sad da isteruješ neku pravdu - rekao je Janjuš.
Sad se osećam dobro. Svaki put kad vidim da ostavljaju prostora, odgovoriću. Kad me ne budu dirali, neću ih gledati - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno je da se napušavaš, ali ovo je boleštija - dodao je Đedović.
Alo bre, ja se branim, boli me k*rac. J*be mi se šta narod misli, pričam ono što ja smatram da je ispravno - kazala je Matora.
Sad je Mića dobar, pa mu se žališ kako ti prete Anđelo i Anita, a sad se s kumom dogovaraš da Anđela prebiješ na rampi - pročitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam dobra sa Mićom, naljutila sam se. Ako mi neko kaže narkomanko, bolesnice, naravno da ću da ustanem. Volela bih da sam ga nalupala kao p*čku neku smrdljivu. Sve dok se to provlači, ja ću sebe da branim - rekla je Matora.
Što se tiše pretnji iz rijalitija, uvek sam se smejao. Ovde je svake godine ozbiljna mafija. Nek rade šta hoće, neću da odgovaram matoroj tetki od 50 godina i Matoroj - rekao je Anđelo.
Prvi put kad te vidim napolju, nabiću te kao p*čku. Dečko j*be moje ribe. On je jedan bodiguz i baboj*bac. Prodao si obraz i svoj k*rac - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora mene veže za priču Anđela i Anite. Koliko sam ja vezan za njih, tako je Kačavenda za nju - rekao je Mića.
Zamolila sam ga da ne uskače kad mi imamo rasprave, ne da me savetuje - ubacila se Matora.
Ja nju vodim na pravi put, kad-tad će videti to - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Spasio si kao Matoru od Anite, a guraš je tamo - rekla je Bojana.
Da, svima je super - rekao je Mića.
Naravno da Matora i dalje voli Anitu, nek priča šta hoće. Tek sad pokazuje svoje lice, obična naroguša koja preti. Moći će Anđela da povuče za k*rac. Kod nje više vlada sujeta, nego ljubav. Spremna je na sve. Oni su se zaljubili, svako će podržato neštp zdravo. Ona će i dalje da leči svoje komplekse, tako što urniše druge ljude. Mislim da nije ni vreme, ni mesto da se pominje Teodora - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove pretnje su mi katastrofa. Traži saveznike, jer ne može sama da se izbori. Ta tema se završila, ne vidim poentu potenciranja, ni uvlačenja Teodore. Jedna zla i pokvarena žena. Pokušava da bude žrtva na sve načine. Matora i Milena su dva najveća zla, pored Ša, naravno - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.