AKTUELNO

Vreme je za bebe!

U toku je radio 'Amnezija'. Vaši domaćini su Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda. Njihovi prvi gosti su Borislav Terzić Terza i Milica Veličković. Oni su progovorili Miličinoj trudnoći kao i o detaljima sa ultrazvuka koji je Milica jutros odradila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, kako ste i kakvi su vaši prvi utisci o trudnoći? -pitala je Kačavenda.
Pa ja sam sad oči otvorila, utvrđena mi je trudnoća, trudna sam četiri nedelje i termin mi je petog januara. Dete će biti jarac kao i ja. Beba mi je u redu za sad. Jako se čudno osećam, samo plačem i ležim u krevetu. Razmišljam o finansijama i poslu kao i šta misle roditelji i šta kažu ljudi za osobu koja je zatrudnela u rijalitiju, eto izaći ću napolje trudna. Nisam se ni čula sa majkom, ne razmišljam o temama iz rijalitija, dok se ne čujem sa njom ne mogu da budem ni srećna ni trudna. Kad sam čula otkucaje srca stvarno nisam bila dobro ali u pozitivnom smislu -rekla je Milica.
Da li ste planirali to? Šta očekuješ od poziva sa majkom? -pitala je Kačavenda.
Desilo se, nije da smo pazili ali sam mislila da zbog stresa neću moći da ostanem trudna pa se desilo drugačije. Mene će moja majka da podrži jer je i ona mene dobila mlada, ja nisam više mala toliko i da sam u godinama za to ali prosto mi je lakše da je čujem u ovim momentima. Jutros idem sa pregleda i razmišljam kako ću sa ovim ljudima ovde opet, bar bih volela da dobijem čestitke od mojih i dok toga ne bude ne mogu da se opustim. Samo sam se opustila danas kad sam čula da je beba dobro. Stvarno hvala svima iz produkcije što su me ispoštovali do kraja što se tiče ishrane i poklona -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Terziću, kako ste vi danas? -pitala je Kačavenda.
Meni je euforija u glavi, kad su je vodili na pregled ja razmišljam jel moguće da ću postati ćale. Iskreno sam srećan i radujem se svakom trenutku. Ja bih isto voleo da se čujem sa majkom kao i ona. Ne mora da se brine oko finansija, dok se ne renovira moja kuća iznajmićemo neki stan -rekao je Terza.
Ma najgore je što nemamo posao niti bilo šta, mene to najviše brine
Meni je bivša devojka rekla neki dan da oseća da je trudna, kaže da ona zna to i može da proceni. Jutros sam hteo da izmanipulišem sa Aneli i da je odvedem na rajsko ostrvo -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š