AKTUELNO

Iskrenija nego ikad!

U toku je specijalna emisija sa Dušicom Jakovljević. Njena gošća je Stanija Dobrojević. Ona je progovorila o Asminovom intimnom snimku i podršci koju mu je pružila nakon toga, te se dotakla njegovog koškanja i sukoba sa Aneli dok su bili u ljubavnom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pružila si mu podršku kad je izašao eksplicitan snimak, mnogi u zatvorenijim sredinama to kritikuju mada to nije toliki bauk. Ti si mu dala podršku, kako to komentarišeš? -pitala je Dušica.
Iako sam bila šokirana, taj snimak je bio katastrofa, ali kad sam ga videla kako se slomio zbog toga dala sam mu podršku. On mora da shvati da što se toga tiče ne može nikome da veruje, ne radite to jer ko zna kad neko može da vam napakosti - posavetovala je Stanija.
Kada je priznao da te je lagao na početku, kako si to doživela? - pitala je Dušica.
On nije želeo da prizna, ali nije imao gde jer je sve isplivalo. On je znao da on ne bi imao šansu kod mene da sam ovo sve znala ranije. On se predstavio kao slobodan dečko, građevinar, svaki dan se slušamo sa njegovom majkom na video poziv i ja sam mislila da tu nema ničega -rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je dolazilo do nastraja na Aneli i ono što je ona pričala o modricama? -pitala je Dušica.
Ja sam njega pitala i sama sam imala ispade, ja sam mu lupila šamar tad, a on je bio miran. U stanu u Majamiju sam imala nervne slomove gde se on mirno nosio sa tim, ona sam ga pitala za te stvari i on je rekao da su se oni koškali i jeste došlo do tog obračuna u autu -rekla je Stanija.
Sad mu veruješ iako je sve lagao? -pitala je Dušica.
To je bila velika laž, svi znaju da sam ja bila na stubu srama zbog toga. On nema više pravo na greške jer kako je mene sve ovo pokosilo i dala mu šansu da uplovimo u nešto stvarno nema prava na greške -rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš sukobe Aneli i Janjuša? Ona je rekla da je primetila Asminove ruke na ekranu i onda je Janjuš zamerio što je ona toliko to ispratila. Da li se ona uplašila od Asmina?
Ja bih možda isto tako odreagovala, ne bih je osuđivala, prošli su neki period zajedno i imaju dete. Ja sam dobijala klipove gde je ona pričala da će da živi sa Asminom i da mu se vrati, nama porodicu kad puste kroz neko vreme ja bih plakala.

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š