AKTUELNO

Sukobi ne jenjavaju!

U toku je podela budžeta ovogonedeljnog vođe, Ivana Marinkovića. Na redu je Marija Malivuk.

Malivuk, mali. Naglo si se promenila, ti sebe ne smatraš poltronom. Ne znaš ni ko ti je prijatelj, ni ko nije. Mića te lepo koristio za te prljave igre, jer si ti jako prljava i zla - kazao je Ivan.
Praviš decu koju ne gledaš i najmonstruoznije vređaš bivše partnerke, klošaru. S*ice, bezm*dašu - ubacila se Kačavenda.
Vidimo se na rampi - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene moji čekaju na rampi, ne znam ko tebe čeka - odbrusila je Milena.
Bio si mi drag, dok nisam upoznala tvoju suprugu. Ne znam šta ti se desilo, napolju smo bili dobri. Što se Miće tiče, poštovala sam ga devet meseci i došli smo u sukob. Nisam odj*bana, nego sam rešila da stanem. Davio si me, tebi nije žao nikog. Ti si ovde najveće zlo i nećemo spuštati loptu - rekla je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi, vidim da očekuješ danima da dobiješ malo na značaju. Ne želim ništa da ti kažem. Vidim da si puna tog napoja, da želiš svađu. Blam me je da pričam o nekim stvarima - kazao je Ivan.
Neću da se raspravljam. Promenila sam mišljenje o tebi, jer si me napušavao. Nisi mi dozvoljavao da iznosim svoje mišljenje za stolom. Ušla sam u par sukoba sa bliskim ljudima, zbog vas. Ne vidim da si ikad poslušao Jelenine savete. Nahvalio si me, pa si me ogovarao. Ne dozvoljavam nikom da me naduvava k*rcem - završila je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.