AKTUELNO

Rat ne prestaje!

U toku je podela budžeta Ivana Marinkovića. On je osuo žestok rafal po Žani Omniji, izrekao joj najgnusnije uvrede, ona mu nije ostala dužna.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović, dirigent je i dalje, kako se bliži kraj rijlaitija vidim da si se malo povukao, sa većinom učesnika si odigrao onako kako treba, konstalacija ove sezone je takva da nemaš mnogo posla, imaš neke benefite ovde, mogu da kažem da si jako korektan prema meni i Jeleni. Pre ove sezone te smatram jednim od pametnijih učesnika, ne smatram da možeš sa mnom da ulaziš u prepirke kao sa drugima. Mislim da si Kačavendu izgurao da postane to što jeste samo mislim da se unakazila. Ide mali budžet -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Radmila, najveći kreten koji sam upoznao na svetu, ti si jedan polupokretna osovina, ne mislim da si dobra majka, ti si alkoholičar koji je prestao da pije jer smo te Jelena i ja uhvatili u mašinu, sad kriziraš. Žena si koja nema pokrete nikakve, a najavljuješ da ćeš da treniraš, tvoja reč za mene i za mnoge ljude nema nikakvu težinu, ne mogu da te gledam očima. Opsednuta si sa mnom i Jelenom, ti si jedna promiskuitetna osoba odmalena, dolazili su po tebe kojekakve budale, nesposobna si i ne znam čime se baviš da si tako urađena cela, imaš poremećaj neki i neartikulisane zvukove. Užasna si i nevaspitana, kad ustaneš ništa ne kažeš, daviš po 45 minuta. Podsetiću te da si toliko željna bila rijalitija, tako da si sa Filipom Carem htela da uđeš u vezu, on ti je gurao ruke i ne znam da li da jednoj majci govorim još nešto, toliko si se izbotoksirala da si nezadovoljna svojim izgledom - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Najdosadnija podela budžeta koju smo ikada imali, čovek je udavio, njegovo učešće je totalno nebitno. Ja sa Markom nikad ništa nisam imala, on je gospodin čovek. Ti si obična poltrončina Janjuševa, defintivno si izgubio svaki kredibilitet, bahat si, najjeftiniji rijaliti učesnik koji je ikada ušao ovde. Nasrćeš na klince u rijalitiju, teška sirotinja koja se prodaje za 50 evra, jako si opterećen čistoćom jer ti žena smrdi -odbrusila je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š