AKTUELNO

Haos!

U toku je podela budžeta Ivana Marinkovića. Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da bljuju vatru jedno po drugom, on joj uputio najgore uvrede koje su ponižavajuće za jednu majku, Aneli mu nije ostala dužna.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko je ušao u rijaliti i izneo sve informacije iz spoljnjeg sveta, time se menja tok rijalitija, upravo ste bankrotirali -rekao je Lakić.
Ajde budaletino ko si ti ovde da mi tako pričaš, šta je problem što ja volim da pijem, gde si fanatiku jedan -rekla je Slađa Bošković
Ti si druže takav smećar, ti si nebitan i ološ, ovo je najveća ljiga koju je neko sreo u životu -rekao je Janjuš.
Rekao sam mi da sam ti pušila ku*ac što lažeš sada ali to nije istina, ja ću da idem na poligraf da vidimo da li sam ti to radila, jednoj majci to da govoriš -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi majka, ti si ološ, zabole me ku*ac za sve, ajde od*ebi, piškiš u gaće i onda uzimaš kutiju cigareta -rekao je Janjuš.
Anđela mali budžet. Promenio sam mišljenje o tebi, mislio sam da si bolji čovek ali tvoje promene mišljenja i rađenje nekih stvari iz inata su mi odvratni -rekao je Ivan.
Što se tiče Pabla mali budžet, ja sam u tebi video da si jako grub na jeziku samo to potiskuješ, ne mislim da si loš momak, generalno ti ne zameram ono što si me pljuvao jer si mi nebitan, ono što si govorio na podeli budžeta govori mi da nemaš stav -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š