AKTUELNO

Iskreno!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Anđelo Ranković. On je progovorio o njegovm nesuglasicama sa Anitom, e priznao da je ona premlada kako bi zrelije razmišljala, zatim se dotakao njihovih sukoba sa Matorom

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo kako si? Došlo je do svađe sa Anitom, šta se zbilo?
Pričali smo nakon pitanja novinara i onda smo to rešili, ja sam pokušao da joj na laganiji način pokažem u koju situaciju smo došli koja je totaln o bezazlena za nas. Ja pokušavam osobu da opomenem vikom i drekom ali to ne ide, onda sam joj polako objasnio da je to nebitna stvar. Ona veruje meni sto posto da ja ne želim drugu devojku ali mi ne veruje da li imam plan da budem sa drugom devojkom ali to je nesigurnost koju vuče iz prethodnih odnosa ali mislim da zna da ja ne želim drugu devojku. Ponetsaje mi strpljenje ali polako pokušavam da se promenim, dva dana nisam mogao da dođem sebi. Ja sam joj rekao da ona može najviše da me izbaci iz takta. Ona je mlada i ne može da razmišlja kao neko stariji zato je tako nesigurna -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste tom svađom dali Matoroj u ruke oružje?
Naravno da jesmo, ti uvek možeš da se braniš protiv protivnika ako je loša atmosfera onda može svako da te pobedi. Anita je sada devojka koja dobija pohvale i siguran sam da su joj zadovoljni i majka i braća i nadam se da svi vide da je bolje. Svako normalan vidi da je to nemoć Matore i na svaki način pokušava da ospori našu vezu. Ja sam svoje rekao, meni je Anita mnogo draga i ja ne vidim razlog da mi prekinemo, nema potrebe da se žuri, vremenom ćemo da promenimo neke stvari -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š