AKTUELNO

''Rešetanje'' do samog kraja!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Anđele Šparavalo i Luke Majčice. Red je bio na Jovanu Cvijanović.

Anđela je jako razmaženo derište, koje ja volim. Radi šta želi. Nije svesna toga što radi, jer nije svesna da je neko napolju posmatra. Nisam za to što su je nazvali monstrumom, meni je to jezivo. Imaš tu dozu ludila, volim te od prvog dana. Šta god da uradiš, pređem preko toga i obrnuto. Majčica nije normalan. Delimo moju hranu. Voli da bude poltron. Uvek se opredeli za nekog drugog, pre nego za mene. Izjavljivao mi je ljubav. Družićemo se napolju. Šaljem Majčicu - kazala je Jovana.
Slažem se najviše sa Mićom. Anđela se dobro pokazala na početku, ali vremenom se prešaltala, kad je videla šta je zanimljivo u rijalitiju. Ovde je pokazala nepoštovanje prema starijima i prema porodici. Mislim da će je porodica primiti, bez obzira na sve. Poštuje me, dobri smo. Žao mi je njene porodice. Luka je čudan lik. Dozvoljavao je da ga ljudi ismejavaju. Sve što da, kad-tad prebaci. Imamo korektan odnos i tako će ostati. Sačuvaću Anđelu i poslaću Majčicu - rekao je Boža Džons.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne družim se sa Anđelom, korektni smo. Luka me je toliko puta iznervirao. Nema ni stav, ni karakter. Osećam se kao da pričam sa detetom i zato sam digao ruke. Da smo napolju, ne bih se družio s njim. Neću da ga blatim. Ostaviću njega, šaljem Anđelu - kazao je Gačić.
Dečko koji nema obraz, ni karakter. Nije ispoštovao čestitku svoje majke, jer porodica nam ostaje jedino u životu. Klasičan si indijanac, ali meni si drag. Trčiš za ljudima za kojima ne bi trebalo da trčiš. Treba da ih oteraš u p*čku materinu, a ne da se ti njima izvinjavaš. Anđela, na početku rijalitija sam te upoznala kao veselu devojku, koja je želela da bude starleta. Slađa Blinda te tad koristila, istresala se na tebi. Da sam bila na mestu tvoje majke, tad bih ti poslala čestitku da ne treba da budeš starleta. Nisi ispala fer prema roditeljima. Morala si da budeš svesna da kod kuće imaš nekog ko se nervira zbog tebe. Ako si i osetila nešto prema ženi, trebalo je da popričaš sa svojima. Surovo je što si dobila tu poruku, ali dobila si pre toga očajničke vapaje, koji pokušavaju da te dozovu pameti. Konstantno simulira moj udes i insinuira da su moja deca gladna. Neću joj oprsostiti to. Šaljem Anđelu, ostavljam Luku - kazala je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam da je Luka nadobudan. Nije on loš, ali ne mogu da spojim tri rečenice, koje je on izgovorio. Kad on govori, ide titl ispod. Sa Anđelom imam dobar odnos otpočetka. Nikad me nije uvredila. Poslaću Luku - rekao je Darjan.
Sa Lukom volim da popijem kafu. Ne sviđa mi se što dopuštaš ljudima da te gaze. Anđela i ja smo okej. Sama biraš šta radiš Mislim da ćeš se pokajati. Šaljem Anđelu, ostavljam Luku - rekao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Lauk dvoličan, bez karaktera. Anđela laže, imamo korektan odnos. Šaljem Anđelu, ostavljam Luku - kazala je Stefani.
Ne menjam mišljenje o Anđeli. Dodala bih jednu stvar. Mislim da sam je najbrutalnije okarakterisala. Sama ćeš da nosiš teret, baš me briga. Verujem da postoji propust u vaspitanju. Ušla si ovde bez znanja roditelja, njihov dolazak 31.12., kad su čupali kosu. Luka, gotivan si mi, smejemo se. Mislim da moraš više da vređaš one koji tebe vređaju. Čuvam Anđelu, šaljem Luku - kazala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.