AKTUELNO

Šok!

Viduiteljka Ivana Šopić dala je reč Jeleni Ilić kako bi prokomentarisla Anđelu Šparavalo i Luku Majčicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela mi je jak draga osoba, ali me izuđuje. Smatram da ja ne mogu da izvučem neke stvari iz njegog odnosa sa Bojanom. Prema meni je jako dobra. Ostavljam nju, šaljem Majčicu - rekla je Žana
Luka, tebi sam rekla sve u lice. Neke tvoje stvari m nisu jasne, ali dobro. Dala sam ti dobronameran savet kada je reč o kocki i to je to. Anđela, ne mogu da ulazim u tvoj odnos sa porodicom jer ne znam kako je vaš odnos izgledao. Ja nikada svom detetu ne bih napisala ono što su tebi tvoji roditelji, to je tako. Malo samo uspori i razmisli o svemu. Mislim da ima nade da ti oproste tvoji. Ostavljam Anđelu, šaljem Luku - kazala je Danka.
Luka, ti nisi dobar čovek jer kockaš. Ne volim ljude koji kockaju, ne podnosim ih. Ništa ne poštuješ i ništa ti nije sveto. Anđela, nas dve imamo normalan odnos, ali tvoje ponašanje nije normalno. Sopstvenu porodicu bi prodala. Šaljem Majčicu, ostavljam Anđelu - kazala je Sneža.
Anđela, nas dve jesmo dobre, ali moram da prokomentarišem tvoj odnos sa porodicom. Deluje mi kao da nemaš gram empatije prema njima. Mislima da si i sama pokazala šta ti je važnije, jer si izabrala Bojanu, a ne njih. Što se Luke tiče, nema svoj stav. Nikada se nije odbrani, nemaš karakter. Ostavljam Anđelu - kazala je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Luka, družiš se s ljudima samo iz koristi. Mislim da si zbog kadra ovde pored ljudi. Anđela, s tobom sam sobra. Mislim da si najviše zla nanela svojoj porodici - kazala je Slađa B.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.