AKTUELNO

Metež u Beloj kući!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Borislavu Terziću Terzi, kako bi prikomentarisao ovonedeljne potrčke Anđelu Šparavalo i Luku Majčicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela, meni samo nije jasno kako tvojim roditeljima nije bilo teško da napišu pismo gde te se odriču. Ti jesi nekim svojim potupcima upropastila svoju porodicu. Loše stvari si uradila, to je činjenica. Mislim da te Bojana nije nagovorila na taj odnos, nego da si veoma svesno ušla u sve to - kazao je Terza, pa se osvrnuo na Majčicu.
To što si ti u svađi sa Milicom, to je vaša stvar. Nikada je nisi uvredio, zato se ne mešam. Mnogo kockaš. Sebe si doveo do toga da dvanaest hiljada prokockaš. To je ovde velika svota novca. Nema šta, ostavljam Luku, šaljem Anđelu - kazao je Terza.
Izgleda da nekad sudimo postupcima, a nekad samo osobi. Anđela je devojka koja je mene slagala milion puta. Prvo mi kaže da doživljava sve i svašta od Bojane, a onda mi posle par dana kaže:''puši ku*ac''. Jednom prilikom sam rekao Bojani da se skloni od Anđele, jer će joj doći glave. Nakon svega što se desilo, Bojana se opet vratila njoj. Ili je ona Anđelu zavolela, ili je odlepila. Devojka te gura u mulj - kazao je Mića.
Sve ja to pratim - dodala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj, ukoliko budeš tužila njenu porodicu, misliš da neće stati na stranu svoje porodice? Prodaće te čim joj se ukaže prilika. Anđela je najgore stvorenje koje sam ikada upoznao. Najveći lažov kog sam video je upravo ona - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.