AKTUELNO

Haos i za sam kraj!

Ovonedeljni vođa, Milena Kačavenda je dala reč Boži Džonsu kako bi iznela ko su po njoj, tri najhvalisavije osobe. 

Marko Đedović, Lepi Mića i Milena Kačavenda - rekao je Boža.
Na prvom mestu ću da navedem ovog malog degenerika Uroša. Na drugo mesto mogu da stavim Jovanu Cvijanović. Devojka koja je u sopstvenoj nemoći i nedostatku argumenata se hvalila nečim čime ne treba - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba koja se hvali svojom promenom i kako je dostojanstvena, a prošle godine je skakala s ku**a na ku**c, tako što je na dan svadbe slala gole slike drugoj ženi, došla je da se opere od Matore ku**em, hvali se svojom podrškom koja joj šalje patike, a to je Anita. Druga osoba je ovaj ka**ni ovde, Anđelo, koji se hvali da je izveo devojku na pravi put, hvali se svojim obrazovanjem, hvali se time što je suvlasnik, a znamo da je običan promoter, a treća osoba je Uroš Stanić, koji se hvali time što je ljubavnik oženjenim muškarcima, koji se hvali da mu je analni otvor ušiven - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa sa nekretninama, Majčica sa gifterima, Jovana sa Medenicom i Stojanom - rekao je Đedović.
Ko se hvali bez pokrića?! Broj jedan Ivan Marinković, broj dva ti poštovani vođa madam i broj tri skraćeni - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ušla ovde svojim imenom i prezimenom, ovde me je neko zvao, nisam skočila preko papagaja. Broj tri, nikada se nisam hvalila kad smo kod ove teme, za sve vas koji govorite da sam beskućnik ili vlasnica multimilionske kompanije. Da, ja živim u svojoj kući, ja zarađujem svoje pare i vozim svoja kola. Da li sam prevarant ili nisam?! Time se bavi policija i visoko tehnološki kriminal, možete da mi obrćete mrtvu mamu, da mi vređate decu, da mi komentarišete stajlinge, imate pravo time da se bavite. Što se tiče tri osobe, broj jedan je Anita, koja se hvali da je moralna, s obzirom da dva meseca priča o plasmanima i prvom mestu. Broj dva je visokoumni hajlender koji je ušao da ispravi krive pute, videćemo da će preći svoju devojku u plasmanu, videli smo kako u klipovima nemate problema, pa se proveravate ko je ovo, a ko ku**a... - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Za tebe su saznali ljudi kao kumu Ane Ćurčić, a ne kao nekoga ko radi obrve - rekao je Anđelo.
Te koje pominješ su influenseri, a u mom biznisu se znaju imena u svetu. Ja se ovde ne kladim, nisam u kladionici, ja ne obaram ruke za stolom. Ti si rekao da sam niko i ništa u Srbiji i da nisi čuo za mene, jer moja klijentela nije influenserska. Za mene je jako potresno što baš ti Anđelo Ranković, niko, komentarišeš moj biznis - rekla je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.