AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredna sagovornica novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, bila je Jovana Tomić Matora, koja je prokomnetarisala raspravu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Anitine tvrnje da ne skidaš pogled s nje? - upitao je Darko.
Ja sam neko ko nema problem da prizna bilo šta. Kao kad sam rekla da je jesam nazvala ku*vom, tako bih i rekla da sam je gledala. Mislim da ovo što sad gledam je deža vu onoga što se meni dešavalo. Darko, kada ovde živiš sa neki šest meseci, tu nema kalkulacije. Anđelo se drži svog stava, rekao je da on ima svoj posao, dok ona ne zna gde će napolju. Tako sam mislila i ja, dok se nisam zalubila, pa je sve moglo. Anita sada proverava Anđela, jer bi volela da živi u Beogradu i da se ne vraća kući. Se sladim se. Govorim onako kako mislim i osećam. Stoji to da se njemu ona dopada, ali da je ovde mesecima sa njom, a da nema nameru da posle rijalitija žive zajedno?! To je čista kalkulacija! Ja sam se toga držala, dok se nisam zaljubila u nju. Za mene je on proračunat. Ona će ispaasti bolesnica koja napinje situaciju. Anita je ta koja je izbegavala da priča o ocu svog deteta, a mene je okrivila da ju je tužio zbog mene - kazala je Matora.
Za tri godine nas dvoje smo sve radili po dogovoru. Nas dvoje nismo imali kontakt preteran nakon što smo se razdvojili. Nakon što sam ja rekla da bih sa Matorom vodila Alekseja na more, on se pobunio, pokrenuo postupak na sudu jer je rekao da ne može da ide na more sa dve žene u braku - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurna sam da samo ja nisam bila uzrok - kazala je Matora.
Moram da kažem da Stafan i ja nismo nikad imali proflem, da bi on mene tužio. Ne kažem da je Matora bila loša prema Alekseju, nego je on to uradio jer sam bila sa ženom - kazala je Anita.
Nije on to uradio zbog mene, nego tebe. Ja sam bila tvoj izbor, tvoja odluka - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.