AKTUELNO

Šok!

Anđelo Ranković bio je naredni sagovornik novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića u emisiji ''Pitanja novinara'', koji je prokomentarisao raspravu sa Anitom Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na to što su pojedini učesnici govorili da si Anita koja se privremeno promenila, da će tek videti kakva si? - upitao je Darko.
Ja sam se promenila 80%, a ko priča drugačije, neka misli šta hoće - kazao je Anđelo.
Anđelo, kako komentarišeš Anitino izlaganje? - upitao je Darko.
Milion puta sam prećutao na njene provokacije. Ovde smo nekad mnogo raspoloženi, pa to može da dovede do burnije reakcije. Kada je reč o vezi za koju me je pitača, ja maksimalno izbegavam da pričam o tome - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš tako da govoriš. Nisam te pitala da mi detaljišeš, nego da mi objasniš samo jednu stvar - istakla je Anita.
Veoma jasno sam rekao da ne produbljujem tu temu. Uvaljuješ me time u neke sukobe bez potrebe. Svi znamo da je Teodora Džehverović javna ličnost i da ja nemam nameru da bilo šta kažem, jer otkud znam kako će ko da protumači. Čak i ako nju izuzmem, rekao sam da neku svoju intimu ne želim da otkrivam. Kakve veze ima šta je bilo? - kazao je Anđelo.
Meni je sve to važno, to je tako. Ja sam samo rekla da neke stvari mogu da utiču na sam odnos
Teodora i ja smo želeli mir. Zašto onda sada ja da narušavam sve to i sad kopam po nekim stvarima. Teodora i ja jesmo maštali o deci, ali se nismo verili - istakao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je sada kod Anite problem to što nema takvih razgovora vezanih za budućnost? - upitao je Darko.
Darko, nas dve smo o tome pričali posle dve godine veze. Neke stvari ne idu tako. Komplikovano je da ja sad govorim o nekim stvarima. To je totalna budalaština i moja da zna da to ne znači ništa. Ja sam rekao Aniti da neke stvari nisu garancija i da - istakao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.