AKTUELNO

Pogađa pravo u metu!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka je Ana Radulović.  Večerašnji specijalni gost je Asmin Durdžić.

Kako običan gledalac da je majka ostavila dete u tim odnosima? Za mene je ta tema završena - rekao je Asmin.
Kako je sa Stanijom - rekao je Darko.
Odlično. Na početku sam je sve slagao sve za Aneli. Da imam bivšu koja radi u pekari. Dan pre nego što sam poleteo u Majami, rekao sam joj da imam dete. Želim još jednom da joj se izvinim, ali da nisam lagao, ne bi mi dala šansu, da me upozna - rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su osudili Staniju što se mešala u odnos Aneli i tebe - rekao je Darko.
Zašto Stanija ne bi prihvatila moje dete? Zašto je ona monstrum. Kad sam želeo da uzmem dete na zimu, ispao sam najveći monstrum - rekao je Asmin.
Po Anelinoj priči, nisi pitao za dete mesecima i mnogi su protumačili da tako želiš da joj se osvetiš - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli, slušam kako se moje dete vozi tramvajem i neko mu da marku ili dve. Ja detetu dam čokoladu ili 5-10 evra. Doživeo sam to kao da dete prosi i bolelo me je to. Pored mene je imala sve. Zbog čega njena majka i Sita nisu rekli Asmine, Aneli je u rijalitiju, šta ćemo sa Norom. Pitam gledaoce, zašto sam ja ispao monstrum, kad sam hteo da budem otac. Nikad se ne bih svetio preko deteta. Nemam ni potrebe da se svađam Aneli. Kad izađe, nek se javi mom advokatu i da se dogovorimo za dete. Dete će nositi moje prezime, ali može da doda svoje. Poslaću punomoć iz Austrije. Nema potrebe da se mi gledamo - rekao je Durdžić.
Zbog čega je uverena da ćes ti nju pokušati da vratiš i da si ljubomoran na njenu vezu sa Janjušem - rekao je Darko.
Želim Janjušu i njoj sve najbolje, ali pustite mene da se volim sa Stanijom. Žao mi je Nore i Krune, sramote ih. Nora gleda sa tri godine kako se mama kaže. To kaže mama Jasna. Nikad se nije upitala da li je ona osramotila dete, ali bitno je da ja jesam. Ja sam prijatelj sa Anelinim bratom. Čovek je rekao kako vas nihe sramota da ga vređate, pired njega je živela kao kraljica. Jasni sam uplaćivao po 200-300 evra - rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si se poslednji put video sa njom i Sitom - upitao je Darko.
Kad sam bio poslednji put u Sarajevu. Sita me je prozivala dođi u Sarajevo, da te likvidiramo. Bili smo na ručku i kaže mi rođak uzmi dete. Nisu mi dali dete i Sita je to potvrdila. Nisu htele da ga pošalju po rođaku, nego je Sita opet iskoristila da ja ispadnem loš tata. Sita bi prodala svoju majku iz svoje koristi - rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: I.S.