AKTUELNO

Poslušnost se isplati.

Kako je Veliki šef napomenuo stanovnike Bele kuće da tokom održavanja porodičnih sastanaka nema pozdravljanja porodica i poručivanja poklona, kao što su navikli do tada. Većina njih je zaboravila na ovo pravilo, pa je nastavila da ga krši, a prvi koji je ovo ispoštovao je Bora Santana zbog čega je bio nagrađen.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari kako je pozdravljanje dozvoljeno jedino na stepeniku koji se nalazi pored Džastina Bibera, a da je za stolom strogo zabranjeno pozdravljanje, slanje poruka u spoljni svet, poručivanje potrepština i slično. Iako su mnogi od vas nastavili sa pozivima i porukama, odlučili smo da vas nekoliko dana dok se naviknete na ovo pravilo. Bora je prvi koji je iskoristio ovaj stepenik onako kako pravilo nalaže i ispričao Džastin Biberu šta ga muči i šta želi da poruču onome ko nije u Zadruzi. Veliki šef ovime nalaže da se pravila moraju poštovati i da nagradi Boru što je prvi skupio hrabrosti za poruku izgovori sa mesta koje je za to predviđeno. Boro zbog toga što si prvi u ovome šaljemo ti nagradu od 500 dinara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je dokaz da produkcija pomno prati ponašanje svih ukućana i da onaj ko se trudi da poštuje njegove instukcije, vredno ga i nagradi. Bori su svi uputili iskrene čestitke, a potom su se Luna Đogani, Sloba Radanović i Mina Vrbaški ugledali na svog cimera pa posetili gore pomenuti stepenik.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MILE KITIĆ U RADIJU AMNEZIJA: Da sam Sanju sreo ranije, Sandra Afrika ne bi postojala! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'